Să creștem mici

De când lumea toți copiii vor să devină oameni mari. Dar știați că unii oameni vor să rămână copii și nu pot? Dar că a crește prea mare (nu în înălțime!) poate fi periculos pentru orice om, dar și pentru omenire? Ați auzit de oamenii codiță, de plutitori, ofuscați, pufoși, omari sau omici? Cei mici și mari deopotrivă vor găsi în carte fel de fel de propuneri de prevenire și combatere a omaritei – boala crescutului excesiv la oameni. Inițiatorii acestei lupte cu omarita oferă cititorilor un „Ghid de crescut mic” cu teste de evaluare și cu exerciții inedite de

De când lumea toți copiii vor să devină oameni mari. Dar știați că unii oameni vor să rămână copii și nu pot? Dar că a crește prea mare (nu în înălțime!) poate fi periculos pentru orice om, dar și pentru omenire? Ați auzit de oamenii codiță, de plutitori, ofuscați, pufoși, omari sau omici? Cei mici și mari deopotrivă vor găsi în carte fel de fel de propuneri de prevenire și combatere a omaritei – boala crescutului excesiv la oameni. Inițiatorii acestei lupte cu omarita oferă cititorilor un „Ghid de crescut mic” cu teste de evaluare și cu exerciții inedite de combatere a ei. Nu în ultimul rând, pentru o mai bună înţelegere, una din inițiative a luat forma unei benzi desenate. O serie de ateliere de crescut mic au avut deja loc prin toată țara. Cu ajutorul cititorilor ele pot continua. Doar uniți, cei mici sau mari (dar nu prea mari) pot stopa răspândirea omaritei!

Cartea este câştigătoarea premiului I la concursului de literatură pentru copii « Trofeul Arthur », a obținut menţiune specială pentru grafică de carte la Gala Bun de Tipar, ediţia 2015 şi a fost selectată pentru pavilionul României la Târgul Internaţional de Carte pentru Copii de la Bologna, 2016.
Titlu original:

Să creștem mici

Data publicării:

2014-06-01

Editură:

Editura Arthur

ISBN: -13

9786068620077

Pagini:

96

Țară:

România

Ilustrare:

Design: Ana-Maria Nica Ilustrații: Alexandru Ciubotariu

Dimensiune:

16 x 23 cm