Copiii câştigători ai concursului de creaţie literară lansat de editura Art „Ce poţi face cu două cuvinte” (replică la volumul deja publicat cu texte ale unor scriitori consacraţi) au fost invitaţi să participe la o tabără de creaţie la Moeciu de jos. Atelierele de scriere creativă au fost conduse de Liviu Papadima, Florentina Sâmihăian, Simona Popescu, Adina Popescu, Ioana Nicolae si Laura Grunberg.

A fost o bucurie să fiu câteva zile printre aceşti copii talentaţi, inventivi, nonconformişti, deschişi la orice fel de experienţe de învăţare. Cred că şi lor le-a plăcut să lucreze cu mine… uite ce au spus despre mine.

Ca de fiecare dată când sunt cu ei…văd luminiţa de la capătul tunelului (meu) şi mă încarc cu energie pozitivă. Aş fi luat-o pe Antonia acasă-un fel de „Micul Prinţ” în variantă feminină. Aş fi vrut să mai stau în preajma lui Luca, Matei, Ioana, Ştefana, George, Laurian, Maria…….Bravo editurii Art pentru iniţiativă…de abia aştept să apară volumul colectiv al acestor copii deosebiţi!